Uvidíme, či jeho kulinárske kreácie jeho hosťom vyrazia dych rovnako ako kedysi jeho súperom jeho kondička...
V čase štúdia začal cvičiť v kulturistickom oddieli medzi vzpieračmi TJ BZIL Ružomberok. Po maturite ho prijali na pedagogickú fakultu v Banskej Bystrici, kde študoval telesnú a brannú výchovu so špecializáciou na ľadový hokej a športové potápanie.
Po skončení vysokej školy si spravil doktorát z pedagogiky a neskôr na fakulte TV a športu získal najvyššiu kvalifikáciu – tréner 1. a ako tréner patrí k ozajstnej špičke.
Peter okrem toho, že je dobrý športovec, kondičný tréner a naturálny kulturista, je aj dobrým kuchárom. Venuje sa zdravej strave. Pre hostí si pripravil predjedlo s názvom ťapkanica so šalátom, ako hlavné jedlo si pripravil šalát a jahňaciu kotletku a ako dezert sa bude podávať pastierkina studnička.
Sledujte reláciu Bez servítky aj vo štvrtok, 20. marca, o 19.00!